Meipharos Healing
(uttalas - Mej faros)


7 nycklar till ditt inre ljus

Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf 2006.


Önskar du genuint och djupt inifrån ditt hjärta hitta goda ”redskap” för att hela ditt inre, ditt sinne och din kropp, att bli medveten?! Sju nycklar till självmedvetenhet finner du när du känner att din själ manar på dig att det är dags. Dras du till denna kurs så är det sannolikt helt rätt för dig – själen och våra guider visar oss vägen till det som vi behöver för vår utveckling. Missar vi den första vägledningen så blir vi visade igen och igen.

Hela färgspektrat.
Meipharos representeras av de 7 Mästarnas strålar och deras färgfrekvenser. Du healar med hela färgspektrat- därför blir den mycket starkt och djupgående. Du kommer dessutom att höja din frekvens och energinivå i din kropp och blir därför en mycket kraftfull energimetod för att heala dig själv och andra. Vilka strålar och färger vi får hjälp av bestämts utifrån det som är i prioritet just i nuet. Behöver vi maximal styrka så får vi hjälp av samtliga Mästarnas strålar och färgspektra.

Meipharos skapar medvetenhet.
Meipharos intention är att ta fram insikter, healing och medvetenhet. Intentionen är att heala kroppen och sinnet, detta sker när du tar emot initieringarna. Initieringar ger oss en typ av medvetenhet som gör att vi börjar att ifrågasätta oss själva hur vi lever våra liv och allt runt omkring oss som gör att vi upptäcker och kommer till nya insikter. När sådant sker så börjar healingen på individens egen nivå - processen kan starta.

Det är viktigt att Meipharos får den respekt den förtjänar och värderas efter vad den är och vad den står för. En mycket högfrekvent och allomfattande kärleksfull healingmetod för dagens och framtidens folk. Meipharos ger insikter, lärdomar, kunskap och ger oss sanningen om oss själva och andra. Det är den Högsta Ovillkorliga Kärleken vi ska finna genom Meipharos
intentioner. Du kan få hjälp med det som är svårt att klara av själv eftersom Guds Kärleksfulla Nåd finns i Meipharos.

Information om Mp's uppläggning:
Det finns 3 nivåer i Meipharos.  Det går utmärkt kan stanna på vilken nivå som helst - alla är fristående. Du kan välja att låta en grad integreras under en tid innan du går vidare, (vilket vi rekommenderar) det är naturligtvis olika och helt individuellt vad vi känner i vårt inre. I MP 5 - 6 - 7  Master får du initiera och lära ut i alla steg. 

Ingen förkunskap behövs för att lära sig Meipharos MP 1-2.
Meipharos Healing är en andligt utvecklande healingmetod där du först och främst healar och läker dig själv. Meipharos Healing öppnar upp dig och hjälper dig på din väg framåt mot ett positivare och ljusare liv. 

Notering: Initieringarna tar man emot i meditationer, det blir en behaglig process på det sättet.

Meipharos Healing. MP 1-2 

Pris 2800kr
 

  • Ingen förkunskap behövs.
  • 7 utbildningsveckor.
  • Du tar emot två initieringar.
  • Diplom efter godkänd kurs.
  • Du kan heala dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Distanskurs, du läser hemma i lugn och ro.
  • Du får en kursmanual via din mail.


Är fysisk kontakthealing och är grundläggande för MP. I denna första del av Meipharos blir du initierad i en symbol och namnet är ISOS, den är jordande/balanserande.

Du får en distanshealing med Meipharos innan du går Meipharos Healing MP 1-2 , då kan du känna efter om det känns rätt för dig. Välkommen!

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©.