Hej och välkommen!

                                                       - Sonjas tjänster -

Balansering och återkoppling av energisystemet vid ångest PTSD etc. 

*Fast pris  1000 kr den första sessionen - Inledande Telefonsamtal ingår.
*540 kr vid varje efterföljande sessioner.

 
Energisystemet kan vara blockerat eller avstängt.

När du lider av PTSD, stress, oro, ångest och panikliknande symtom som inte avtar så kan denna metod hjälpa till. Även malande negativa tankar utgör ett gift i kroppen och kan också blockera vårt normala tillstånd.

De flesta känner till fenomenet "fly eller fäkta" som en uråldrig instinkt. Kortisol och adrenalin frigörs normalt i kroppen så att vi får styrka (kundalinikraften) till att överleva vid ett hot.  I det moderna samhället i dag behövs den inte och därför kan vi inte hantera en chock eller ett trauma på samma sätt som vi kunnat tidigare. I djurvärlden finns denna reaktion kvar annars skulle djuren inte kunna hantera de överlevnadshot som uppstår ständigt.

Eftersom det oftast finns ett undermedvetet motstånd så kan upprepade behandlingar behövas om stressen är svår och blandad med ångest/panikattacker. Minnet av den traumatiska händelsen finns kvar i det undermedvetna och triggas upp till höga stressnivåer, vilket påverkar kroppen negativt på flera sätt och kan även leda till utbrändhet.
Välkommen!
 
- Vi erbjuder båda två följande -
-Helande vägledningssamtal via telefon. Pris per timma -  700kr.


Samtalet leder till insikter som tar dig vidare i din inre utveckling. Har Du fastnat eller känner dig uppgiven i processen så kan detta samtal hjälpa dig att hitta ny kraft att gå vidare i livet med mer entusiasm för livsuppgiften.

Ett kortare samtal - Pris 350 kr.
För Dig som har frågor och känner oro över det som sker i världen just nu och vill veta vår åsikt om det som sker - alltså uppstigningen av jorden och mänskligheten från 3D till 5D - eller om du känner att Du helt enkelt behöver prata med någon som håller en andlig livssyn och få lite andra perspektiv som verktyg till det Du redan vet.
Vår Tvillingflammahealing. Fast Pris - 900 kr.

Utgår alltid utifrån vår inre kunskap och Högre Jaget
Det är ingen kanaliserad ”metod” utan helandet kommer genom oss och Högre Jaget och ytterst vårt "ÖverHögreJag" som är ett och samma för oss. Vi är Tvillingflammor och är likt Yin och Yang och kompletterar därför varandra och samarbetar genom våra specifika kunskaper.
Det är en transformationshealing som hjälper dig med sådant som Du behöver släppa för att stiga i frekvens och höja ditt medvetande - allt sker helt individuellt och utifrån det som Du är mogen att släppa. Räkna med att känslominnen kommer upp för bearbetning och transformation och utrensningar förekommer som med all annan healing.

Energierna kan upplevas som kraftfulla men även mycket mjuka och subtila och oavsett hur Du upplever sessionen så får man alltid dethelande som är i prioritet just nu för dig att bli hjälpt med. Du fylls med ljus och kärleksfulla energier. Balanseras och jordas under hela processen och i avslutande skede.
Djurhealing. Fast Pris - 380kr.
Helandet sker på distans. Kontakta oss för tidsbeställning och uppge samtidigt vad ditt djur har för problematik. Vi ger individuell healing, men ger även healing till flockdjur. Ofta tillämpar vi vår Alpoda Healingmetod.

Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.
All kärlek Sonja & Dag
 
© 2022 Gäller texter & bilder © All content & images ©

Mitt konstintresse
Jag älskar att måla. Det blir oftast i akryl med olika tekniker som jag tillämpar.

Vad står Auragraf /Phsychic Art för?
Auragraf eller Phsychic Art är ett samlingsnamn för själsbilder, aurabilder och porträttbilder av andeväsen - vilka kan vara anhöriga, guider, änglar eller andra ljusväsen.

Jag målar själsmålningar och personliga målningar - Se i menyn under Sonjas Konst.

"Själsmålning - Själens blomma"
Målningarna innehåller healing, symbolik, väsen, budskap, koder och färgkombinationer som påverkar mottagaren.

Hur det går till när jag målar andliga bilder
Jag länkar mig med ditt Högre Jag i meditation. Från din högre aspekt får jag vägledning och inspiration för att måla för den läkning och välbefinnande som Du behöver och påverkar med dess helande energiutstrålning.
Det är redan "bestämt" hur det ska utformas innan jag börjar måla och kan aldrig bli fel enligt attraktionslagen.
Jag använder mig av min intuition och guidning under processen. De innehåller symbolik och färger som har sin specifika energi, de innehåller även den healingenergi som man behöver. Det kan vara från kristaller och ädelstenar eftersom jag ofta får en känsla av att jag ska programmera målningen med helande energier från kristaller.

Eftersom jag målar i flera lager så är det inte alltid att man ser symbolerna eller en viss färg som jag målat på duken, men energin finns i målningen och tavlan utstrålar just dessa energier oavsett vad som har målats i nästa lager, eftersom allt är och består av energier.


Vid en andlig Workshop
En uppgift som jag fick lov att utföra när jag deltog i en workshop var enligt mina andliga guider och läromästare var att omprogrammera en tavla som fanns i en affär någonstans i världen, det var en tung energi när jag startade upp omprogrammeringen och efteråt var den ljus och fantastisk. Den nya programmeringen skulle nämligen få en person intresserad av att köpa den eftersom personen behövde den för sin läkning. Därigenom så hjälpte tavlas motiv och den nya energin till att hela och påverka personen i ett positivt danande syfte - det är en av mina andliga gåvor.

En annan sak som jag också utförde samma dag var att jag programmerade ett av torgen i min hemstad. Denna programmering gick ut på att människor som passerar torget blir rensade från negativa energier och samtidigt blir de jordade. Människor förstår säkert inte varför de plötsligt mår så bra när de vistas där på torget....tacksam över min förmåga....ler stort!

Sonja Lindlöf
Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.
All kärlek Sonja & Dag

 
© 2022 Gäller texter & bilder © All content & images ©